MAKKE FOAR DY

Persoonlijke geschenken en home-deco

WELKOM BIJ MAKKE FOAR DY

Makke foar dy is een Friese shop die gepersonaliseerde foto en tekst producten maakt en verkoopt. "Makke foar dy" betekent "Gemaakt voor jou".

Zoek je iets speciaals of heb je ergens een product uit onze shop gezien dat je zou willen bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier rechts of via Facebook, klik op:  #makkefoardy .


Voor het maken van foto producten dien je de afbeelding aan te leveren via e-mail of Whatsapp. De afbeelding dient scherp te zijn voor het mooiste resultaat. Bij tekstproducten met naam of bijvoorbeeld geboorte gegevens moet je goed letten op spel- of type fouten. 

........................................................................................................................................................

Indien je bestelt ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Betaling van gepersonaliseerde producten geschiedt vooraf aangezien een reeds bedrukt product niet meer verkoopbaar is.
  • Verzending geschiedt via Post NL en is op eigen risico.  Makke foar dy is niet aansprakelijk voor verlies of schade tijdens het verzendproces.
  • Afhalen van producten is mogelijk op afspraak.


Portfolio

Mokken en spaarpotten
Tassen met tekst of foto
Hondenlijn
Lunchbox met eigen opdruk
Portemonnee met foto
Etui
Kleding met eigen naam of tekst
Sleutelhangers
Keukenschort of pannenlappen met foto

........................................................................................................................................................

MAKKE FOAR DY

Goeverneursloane 5, 9288 CN Kootstertille

Tel:  0512-331401 of 06-83924115

E-mail: alysmedes@upcmail.nl

KvK: 72845449